24/02/2018
   | 
Nalazite se:  Press ROOM

Saopćenje za javnost

Ilidža će biti domaćin za preko 1.200 učesnika Ilidža opena 2017

Karate klub "Champion" Ilidža će 4 – 5. marta 2017. godine biti organizator 12. Otvorenog prvenstva u karateu "Ilidža open 2017".

Tradicionalni karate turnir koji se održava proteklih 12. godina je sportska manifestacija koja se održava povodom Dana Općine Ilidža.

Iz godine u godinu ovaj međunarodni karate turnir prerasta u prepoznatljiv događaj koji je izuzetno cijenjen među učesnicima.

Zbog kvaliteta koji se prezentuje na samom takmičenju, gosti iz više od 10 zemalja evrope dolaze i uzimaju učešće na ovom događaju.

"Ilidža open je brend koji se njeguje posljednjih 12 godina i sigurno će u budućnosti biti još kvalitetniji. Ove godine očekujem znatno veći broj učesnika, a prema prvim prijavama, nakon samo 2-3 dana već je tridesetak takmičara prijavljeno. Izuzetnu zahvalnost dugujemo Općini Ilidža koja je generalni pokrovitelj manifestacije i načelniku prof. dr. Senaidu Memiću. Pokrovitelji su Ministarstvo Civilnih poslova BiH i Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo. Medijski pokrovitelji su Hayat TV, TVSA, Sportski portal Sport1.ba i Radio Antena Sarajevo. Naš Zlatni sponzor je Panamera real estate & construction d.o.o, te sponzori koji nesebično učestvuju u podršci, Hotel Hollywood, Thyme Systems, Restoran IChicken, Agencija nekretninama 001", naveo je član organizacionog odbora Mensur Agović.

 

Video materijal za najavu turnira na linku:

 

https://www.youtube.com/watch?v=2xBqrAHtEAA&feature=youtu.be

 

Sportski pozdrav,

Mensur AGOVIĆ

Radni materijal za novinare
Elit NutritionAgencija nekretninama 001Hotel TermeOnline karate magazin