24/02/2018
Nalazite se:  Press ROOM

Konferencija za novinare

Poštovani predstavnici medija,

zadovoljstvo nam je pozvati vas na press konferenciju koja će biti održana u četvrtak, 17.12.2015. sa početkom u 11:00 sati u Maloj Aleji br. 40 (velika sala, 1 sprat). Cilj održavanja press konferencije je prezentacija ostvarenih rezultata u 2015. godini i generalnog sponzora kluba koji je najzaslužniji za iste, BH Telecom d.d, a o čemu ste izvještavali vaše čitaoce i gledaoce.

Karate klub "Champion" Ilidža je u 2015. godini ostvario odlične rezultate na domaćoj i inostranoj sportskoj sceni osvojivši pri tome najznačajnije medalje u karate sportu, a svi rezultati ostvareni u ovoj godini koji će biti prezentirani nalaze se u aktima u prilogu.

Zahvaljujemo vam se na prostoru ukazanom putem vašeg medija i pomoći u afirmaciji bh. sporta, jer bez vas naši rezultati nemaju smisla.

Sportski pozdrav,

Mensur Agović
predsjednik Kluba
Udruženje Karate klub "Champion" Ilidža

P.S. Molim vas da dolazak potvrdite na mobitel broj: 061/377-304061/377-304 ili e-mail: kontakt@kkchampion.ba. Po okončanju press konferencije planirano je jednosatno druženje svih posjetilaca uz zakusku.

Radni materijal za novinare

Elit Nutrition