24/02/2018
Nalazite se:  Press ROOM

Saopćenje za javnost

"Dragi prijatelji, karate klub Champion će i ove godine podržati aktivnosti i samu realizaciju humanitarnog turnira koji će imati za cilj prikupiti nedostatna novčana sredstava za oporavak bh. karatiste i trenera Zijada Sipovića. Svi učenici i članovi takmičarskih grupa su informisani o učešću na ovom turniru, a vjerujemo da će odziv naših članova biti veliki.

Iskreno se nadamo da će svi karataši koji uzmu učešće i tako podrže ovaj humanitarni karate turnir tog dana sretni otići kući, shvativši koliki su doprinos dali u ovoj akciji.

Našem klubu ovo nije prva akcija u kojoj učestvuje, čak šta više prethodnih godina smo bili i sami organizatori sličnih turnira. Karate i karatisti su oduvijek bili sinonim humanosti i morala, te tako vjerujemo da ćemo sportskim ponašanjem doprinijeti da i ova aktivnost protekne u najboljem redu.

Kao članovi Karate saveza Kantona Sarajevo, čast i zadovoljstvo nam je biti dio tako uspješnog tima, a organizatorima Karate klubu Olimp - Sarajevo želimo što uspješniju organizaciju."

Uprava Kluba

Radni materijal za novinare