Upis novih članovaKarate klub "Champion" je  od 01. februara 2019. godine otvorio svoja vrata novim mališanima u školi karatea "Champion" koja treninge održava u sportskoj dvorani Devete Osnovne škole u Rakovici. U želji da djeci i omladini omogući treninge karatea sa vršnjacima u najmasovnijem karate klubu u regiji, u toku je realizacija aktivnosti upisa novih članova. Tim povodom, klub je obezbijedio za sve nove polaznike kimono gratis.

"Ukoliko želite da svojim mališanima osigurate zdravo i sigurno odrastanje, onda dio njihovog odrastanja povjerite nama. Karate klub "Champion" je najbolji sportski kolektiv na području Općine Ilidža. Rad sa djecom je povjeren provjerenom i stručnom kadru koji planski i detaljno pristupa radu sa najosjetljivijom populacijom ljudi. Djeca dolaskom na trening karatea će jačati samopouzdanje, samopoštovanje, stvarati sigurnost, fizički ojačati tijelo i unaprijediti pravilan rast i razvoj u toku odrastanja", ističe trener Mensur Agović.

Sve informacije o upisu novih članova možete dobiti kontaktom na broj telefona 060 32 90 558.

Treninzi u Devetoj osnovnoj školi se održavaju ponedjeljkom i petkom od 17:00 sati. Trening traje 90 minuta. Novim polaznicima škole karatea, kimono je obezbijeđen gratis.